Politica de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit). Cheltuielile de transport vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. In cazul în care produsul a beneficiat de livrare gratuita (din orice motiv) costul transportului se va scade din suma restituita.

Daca produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vânzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definitiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

ADRESA PENTRU RETUR: LOC. SATU MARE STR. MAGNOLIEI NR. 51 JUD. SATU MARE

Nu acceptam pentru returnare consumabile desigilate (bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, etc).

Solicitarea de retur se face prin completarea formularului RMA (autorizatie pentru returnare), în urma caruia vei primi un numar de retur – numar RMA. În lipsa numarului RMA produsele returnate nu vor fi ridicate de la curier.

Instructiuni de ambalare:

  • includeti toate accesoriile originale ale produsului
  • nota si numarul RMA pe colet într-un loc vizibi

Important:

  • ambalati cutiile produselor în material de ambalare (folie sau hârtie)
  • nu lipiti cu banda adeziva si nu aplicati inscriptii pe cutii.
Step 1 of 3