Informatii livrare

Odata ce v-ati hotarat sa comandati pe militarysoft.ro, aveti la dispozitie modalitatile de livrare specifice nevoilor dumneavoastra:

Prin curier rapid – de luni pana vineri. La cerere expresa putem livra sambata intre orele 9:00 – 14:00 fara costuri suplimentare.

Livrare prin curier:
1. Livrare rapida
Acest serviciu este destinat comenzilor achitate online sau ramburs plasate in afara programului de lucru al Departamentului Vanzari, ce contin numai produse care se afla in stocul magazinului.

Mecanismul de functionare este urmatorul:

Comenzile fara operator trimise in intervalul extins 17:00 – 08:30 vor fi livrate a doua zi in intervalul 09:00 – 17:00
Comenzile trimise vineri seara au nevoie de solicitarea expresa la trimiterea comenzii pentru livrarea acestora sambata
Transportul este asigurat in tara de catre FAN COURIER. Programul de livrari este intre orele 09:00 – 17:00. Urmarire AWB: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

Pentru comenzile a caror livrare se va face din Sediul FAN COURIER termenul de ridicare este de 3 zile lucratoare, termen ce curge din momentul exprimarii optiunii pentru comenzi initial trimise catre adresa destinatarului ori din momentul in care comanda a ajuns in Sediul FAN COURIER atunci cand solicitarea a fost transmisa catre militarysoft.ro inainte de preluarea coletului de catre curier. Dupa implinirea termenului comenzile vor fi automat anulate.

2. Livrare Standard

În cazul în care comanda este livrata prin Posta Româna, comenzile intrate pâna la ora 12.00 sunt prelucrate si expediate în aceeasi zi, cele care depasesc acest termen sunt prelucrate în ziua urmatoare de lucru. Daca livrarea se face prin curierat rapid, termenul este ora 14.00.

În ambele cazuri vei fi contactat de catre consultantul nostru de vânzari, care va comunica termenul exact de livrare. În cazul în care nu te putem contacta prin telefon, produsele comandate vor fi rezervate pentru urmatoarele 48 de ore, dupa care comanda se anuleaza.
Plata se face în sistem ramburs, deci platesti în momentul livrarii coletului.

Livrarea produselor se va efectua astfel:

  • Pana la valoarea de 499 RON inclusiv, pretul transportului costa 11 RON pana in 1kg si peste 1kg costa 14 RON cu Posta Româna (cu exceptia replicilor), sau 20 RON cu FAN Courier, în functie de alegerea ta. Daca adresa respectiva nu se afla în zona de acoperire a curieratului rapid, pot aparea taxe suplimentare. Taxa ramburs este inclusa în pretul transportului.
  • Daca alegi Posta Româna, produsele comandate le vei primi în aproximativ 3 zile lucratoare. În acest caz vei primi un aviz cu care trebuie sa te prezinti la oficiul postal de care apartii. În cazul în care avizul nu ajunge la tine, este recomandat sa ceri informatii în legatura cu sosirea coletului la oficiul postal.
  • În cazul în care alegi curierul rapid, livrarea produselor se va face in 24-48 ore, la adresa de livrare.
  • Daca valoarea comenzii depaseste suma de 500 RON, cheltuielile transportului sunt preluate de firma noastra, indiferent de metoda de transport.
  • La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Daca coletul prezinta deteriorari, refuzati primirea consemnând motivul în foaia de livrare.

Costul livrarii comenzilor care nu se incadreaza in promotia „Transport gratuit” se calculeaza automat in momentul plasarii unei comenzi pe site-ul nostru.

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

Livrarea produselor se face in maxim o zi lucratoare de la plata acestora.