Clienți

Ai nevoie de ajutor?

Telefon: 0752.242.294

MilitarySoft.ro

Intrebari frecvente

Cât costă livrarea produselor?

Livrare curier GLS sau Fan Curier la adresa indicată – Taxa de livrare pentru comenzile online este fixa si costa 25 leiindiferent de localitate sau numarul de produse comandate. Preturile la taxa de livrare se pot modifica fara o notificare prealabila, va rugam sa consultati pretul final pe pagina de finalizare comanda. 

Când primesc produsele? 

Livrarea se efectuează prin Sameday în decurs de 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Taxele de livrare vor fi comunicate de către operatorul nostru în momentul preluării comenzii telefonice sau vor fi afișate pe site în secțiunea coșului de cumpărături pentru comenzile online.

Când sunt procesate / confirmate comenzile? 

Comenzile plasate până la ora 17:00 vor fi procesate în aceeași zi, iar pentru cele plasate mai târziu de această oră, procesarea se va face în ziua următoare. Confirmarea comenzilor se face doar în zilele lucrătoare.

Care este avantajul comenzii online? 

Comanda online plasata pe https://www.militarysoft.ro/ prezintă o serie de avantaje. În primul rând, ai posibilitatea de a plasa comanda la orice oră din zi sau din noapte, iar procesarea ei se va face într-un termen cât mai scurt. Produsele se rezervă la înregistrarea comenzii, dacă acestea sunt în stoc, și ajung la tine acasă în cel mai scurt timp posibil.

Am alte întrebări, cui trebuie să mă adresez? 

Îți stăm cu plăcere la dispoziție pentru orice întrebare sau informație. Ne poți contacta la numerele de telefon 0752.242.294, de luni până vineri în intervalul 09:30-17:00, sau pe adresa de email: office@militarysoft.ro .

Cum pot plăti?

MilitarySoft.ro îți pune la dispoziție următoarele metode de plată:

  • Plata la livrare;
  • Plata OP (Ordin de plata )

Prețurile afișate pe site sunt finale? 

Da, prețurile afișate site sunt exprimate în lei și sunt prețurile finale cu TVA inclus, așadar nu va mai trebui să plătești nimic în plus în afară de costul de transport. Odată ce ai introdus adresa de livrare, costul transportului este calculat automat și afișat în coșul de cumpărături. „Preț final” reprezintă valoarea finală a comenzii tale. Ne rezervam posibilitatea modificarii preturilor. Preturile promotionale sunt valabile in limita stocului.

Produsele comandate pe militarysoft.ro beneficiază de garanție? 

Toate produsele achiziționate de pe militarysoft.ro  beneficiază de garanție legală de conformitate și, după caz, de garanție comercială conform legislației în vigoare pentru categoria de bunuri din care face parte fiecare produs.

Unde pot face reclamații? 

În perioada de garanție, militarysoft.ro răspunde de calitatea produselor. Pentru reclamații și servicii post vânzare, ne poți contacta la numărul de telefon 0752.242.294, de luni până vineri în intervalul 09:30-17:00, sau la adresa de e-mail office@militarysoft.ro . Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al companiei în termen de maximum 3 zile lucrătoare.

Datele mele sunt în siguranță? 

Toate datele cumpărătorilor sunt în deplină siguranță, conform legii nr. 190/2018 si ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE. Acestea vor fi folosite doar în scopul declarat acestui site. Militarysoft.ro  nu promovează spamul, de aceea ne obligăm să nu facem publice datele primite și să nu vindem bazele de date cu informații referitoare la contactele personale ale clienților.

MILITARY SOFT S.R.L.
Reg. Com.: J30/298/17.03.2016
CUI: RO 35823697
Banca: ING BANK
IBAN LEI: RO75INGB0000999905756705
IBAN EURO: RO81INGB0000999906741535

Suport clienti

Copyright 2024 © MilitarySoft.ro Toate drepturile rezervate.