Coș cumparaturi
MilitarySoft.ro

Retur produse

Prin primirea coletului și plata contravalorii acestuia, consumatorul a luat la cunoștință și acceptă următoarele condiții contractuale:

Datele de identificare ale vânzătorului/profesionistului MILITARY SOFT S.R.L și ale consumatorului, produsele/bunurile ce fac obiectul prezentului contract la distanță și prețul acestora, sunt cele menționate pe factură.

Drepturile și obligațiile consumatorului sunt cele prevăzute în O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști și în Ordonanță de urgență 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Pentru reclamații și servicii post vânzare ne poți contacta la nr. de tel. 0752.242.294, sau la adresa de e-mail office@militarysoft.ro. Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al MILITARY SOFT S.R.L, în termen de maximum 3 zile lucrătoare.

Ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intri personal sau o parte terță indicată de tine, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor/bunurilor.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere trebuie să informezi societatea MILITARY SOFT S.R.L, Jud. Satu Mare, Loc. Satu Mare, Str. Magnoliei, Nr.51, nr. de tel. 0752.242.294, adresa de e-mail office@militarysoft.ro, cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă sau formularul nostru standard (folosirea lui nu este însă obligatorie). Poți trimite declarația prin  e-mail sau poți completa formularul din josul acestei pagini

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să ne trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă te retragi, vom rambursa suma aferenta comenzii dvs fara taxele de curier conform legii in vigoare, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care îți exprimi acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În acest caz, ne vei indica contul și banca unde se vor vira banii. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele/bunurile sau până la momentul primirii unei dovezi din partea ta conform căreia ai trimis produsele/bunurile către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Solicitarea de retur se va face fără întârzieri nejustificate, în decurs de maximum 14 zile de la data primirii comenzii.

Coletele expediate către noi fără a ne fi informat în prealabil prin modalitățile specificate anterior, nu vor fi acceptate. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Expedițiile trimise cu plata taxelor de livrare la destinatar vor fi refuzate.

rodusul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit). Cheltuielile de transport vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. In cazul în care produsul a beneficiat de livrare gratuita (din orice motiv) costul transportului se va scade din suma restituita.

Daca produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vânzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definitiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

ADRESA PENTRU RETUR: LOC. SATU MARE STR. MAGNOLIEI NR. 51 JUD. SATU MARE

Nu acceptam pentru returnare consumabile desigilate (bile, gaz, ulei siliconic, acumulatori, etc).

Solicitarea de retur se face prin completarea formularului RMA (autorizatie pentru returnare), în urma caruia vei primi un numar de retur – numar RMA. În lipsa numarului RMA produsele returnate nu vor fi ridicate de la curier.

Instructiuni de ambalare:

  • includeti toate accesoriile originale ale produsului
  • nota si numarul RMA pe colet într-un loc vizibi

Important:

  • ambalati cutiile produselor în material de ambalare (folie sau hârtie)
  • nu lipiti cu banda adeziva si nu aplicati inscriptii pe cutii.

Formular retur online

Copyright 2023 © MilitarySoft.ro Toate drepturile rezervate.