Clienți

Ai nevoie de ajutor?

Telefon: 0752.242.294

MilitarySoft.ro

Livrare si Retur produse

Informații despre livrare

Modalități de livrare:

  1. Livrarea se va face prin curierul GLS sau Fan Curier dupa cum ati ales in pagina de finalizare comanda la adresa indicată – Taxa de livrare pentru comenzile online este fixa si costa 25 leiindiferent de localitate sau numarul de produse comandate.

Comenzile online se pot plati cu ramburs la curier sau prin OP. Curierul urmează să te înștiințeze telefonic înainte de a încerca livrarea comenzii.

Curierul nu reprezintă MilitarySoft.ro și nu are dreptul să desigileze coletul.

Cum primesc comanda și în cât timp?

Livrarea se efectuează în 2 zile lucrătoare de la procesarea (confirmarea) comenzii. Procesarea comenzi se face in momentul in care toate produsele aflate in comanda se afla in depozitul nostru. Va rugam sa verificati cu atentie data de livrare afisata pe pagina produsului, in momentul plasarii comenzi.

 Care este programul de livrare al comenzilor?

Programul de livrare al comenzilor este de luni până vineri, excepție făcând zilele libere. Comenzile se livrează între orele 09:30 – 17:00. 

Când este procesată / confirmată comanda mea?

Comenzile plasate până la ora 17:00 vor fi procesate (confirmate) și expediate în urmatoarea zi lucrătoare. Confirmarea comenzilor se face doar în zilele lucrătoare.

Informații despre retur

Prin primirea coletului și plata contravalorii acestuia, consumatorul a luat la cunoștință și acceptă următoarele condiții contractuale:

Datele de identificare ale vânzătorului/profesionistului MILITARY SOFT S.R.L și ale consumatorului, produsele/bunurile ce fac obiectul prezentului contract la distanță și prețul acestora, sunt cele menționate pe factură.

Drepturile și obligațiile consumatorului sunt cele prevăzute în O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști și în Ordonanță de urgență 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vânzare de bunuri.

Pentru reclamații și servicii post vânzare ne poți contacta la nr. de tel.  0752.242.294, sau la adresa de e-mail office@militarysoft.ro . Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al MILITARY SOFT S.R.L , în termen de maximum 3 zile lucrătoare.

Ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intri personal sau o parte terță indicată de tine, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor/bunurilor.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere trebuie să informezi societatea MILITARY SOFT S.R.L , Jud. Satu Mare, Loc. Satu Mare, Str. Magnoliei, Nr.51, nr. de tel. +40 752.242.294, adresa de e-mail office@militarysoft.ro, cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă sau formularul nostru standard (folosirea lui nu este însă obligatorie). Poți trimite declarația prin e-mail sau poți completa formularul online direct pe site-ul nostru. Dacă folosiţi formularul nostru standard, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să ne trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă te retragi, vom rambursa suma aferenta comenzi fara costurile de transport, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care îți exprimi acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În acest caz, ne vei indica contul și banca unde se vor vira banii. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele/bunurile sau până la momentul primirii unei dovezi din partea ta conform căreia ai trimis produsele/bunurile către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Solicitarea de returnare a produselor/bunurilor se face la numărul de telefon 0752.242.294, prin e-mail la adresa office@militarysoft.ro sau online la https://www.militarysoft.ro/retur-produse/.

Solicitarea de retur se va face fără întârzieri nejustificate, în decurs de maximum 14 zile de la data primirii comenzii.

Costul curierului pentru retur este integral acoperit de către client. Coletele expediate către noi fără a ne fi informat în prealabil prin modalitățile specificate anterior, nu vor fi acceptate. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Expedițiile trimise cu plata taxelor de livrare la destinatar vor fi refuzate.

MILITARY SOFT S.R.L.
Reg. Com.: J30/298/17.03.2016
CUI: RO 35823697
Banca: ING BANK
IBAN LEI: RO75INGB0000999905756705
IBAN EURO: RO81INGB0000999906741535

Suport clienti

Copyright 2024 © MilitarySoft.ro Toate drepturile rezervate.